Django Wagner

Biography

django - wagner - boeken 2De eerste single van Django Wagner verschijnt in maart 2009. Op deze opname wordt hij muzikaal bijgestaan door zijn vrienden van het wereldberoemde Rosenberg Trio. Het liedje “Kali” staat meteen wekenlang genoteerd in de diverse hitlijsten. Inmiddels kunnen we spreken van een feestklassieker!

Na Kali volgden grote hits als: “Mooie blauwe ogen“, “Mijn naam dat is Marina”, “Maar toch blijf je me trouw”,  “Die ene mooie vrouw”  “Dat ene moment” en “We dansen samen de bossa nova”.

Succesvolle cd- albums zijn KALI”, “MIJN GEVOEL” en “ALS DE NACHT“. Deze album staan stuk voor stuk langdurig in de album top 100.

Django Wagner ontving diverse prijzen: in 2012 de Zilveren Harp en hij werd zowel door de BUMA als de PARTY AWARDS uitgeroepen tot beste zanger van Nederland. Ook ontving hij een “Geels-Award”.

Enorm succesvol zijn ook de duetten die Django met andere artiesten doet. “In ons café” met Frans Duijts en “Vlinders” met Antje Monteira zijn grote hits. Deze duetten en nog vele andere, zijn terug te vinden op het CD – album “Samen”.

Django is een veelgevraagd artiest die zich kan verheugen op een ongekende populariteit. Overal waar Django optreedt “breken de mensen de boel af”.

Django Wagner heeft een imposant stemgeluid. Als Django zingt, staan de geluidsboxen naast het podium letterlijk te trillen door de geweldige sound. Daarnaast staat er een persoonlijkheid op het podium met een zeer innemende uitstraling.


Op donderdag 22 mei 2014 gaf Django Wagner zijn eerste grote concert. Met een grote band was het Eindhovense Beursgebouw het decor zijn van dit geweldige spektakel.
Mocht u dit concert hebben gemist dan kunt u het terugzien op de DVD: ”Samen – Live in concert”