Judith Peters

Biography

Judith-Peters-BoekenJudith Peters is een charmante zangeres. Haar muzikale carrière begon met zingen in bands. De talentenjachten waaraan zij mee deed (o.a. de Soundmix Show 2000) won zij vaak met glans.

Judith verstaat haar vak. Niet alleen haar stemgeluid en op maat gemaakte repertoire, maar ook haar professionele presentatie en gevoel voor humor zorgen voor een grandioze sfeer, waarbij gezelligheid en feest altijd centraal staan.

Haar gevarieerde repertoire bestaat uit een aaneenschakeling van gezellige Hollandse meezingers, spetterende dansnummers en adembenemende ballades. Indien gewenst zingt Judith ook Engelstalige toppers.

’s Winters zingt zij in de Moskito Bar in Westendorf in Oostenrijk. Daar staat zij samen met sterren als Jannes, Peter Beense en Wolter Kroes.

Judith schrijft ook songteksten waaronder de tekst van haar eerste singel “Ik mis je zo”. Dit nummer kwam eind mei 2007 uit en heeft het zeer goed gedaan op de regionale radiostations. Binnenkort komt haar nieuwe single uit “Ik wil jou alleen”.

Onder de naam Jude is Judith ook geen onbekende in het Partycircuit. Zij werkte samen met menig feestartiest en party-DJ en is te horen op verschillende verzamelalbums:

– Een wereld zonder jou (album Ik wil je – Starkoo)
– Walking on sunshine vs. DJ Kicken (div. verzamelalbums)
– Why tell me why (Skihut vol. 17)
– Girl (I love Spanje)
– I want you (Party sensation vol. 1)
– Let’s hear it for the boys (ski Safari vol. 2)
– Funky Down town (Party sensation vol. 2)
– I’m all out of love (Party sensation vol. 3)

JUDITH PETERS BOEKEN KLIK HIER!!