Kees Versluys

Biography

Kees Versluys VEGASKees Versluys is een zanger die al op elk podium in ons land heeft gestaan. Vanaf het eerste optreden in de Soundmix Show van Hennie Huisman tot aan de dag van vandaag is entertainen en zingen zijn beroep. In zijn lange carrière heeft hij altijd zijn eigen weg gevolgd en heeft zijn droom werkelijkheid zien worden met succesvolle optredens in zijn eigen (dinner)shows.

Als eerste show zette hij het Golden Oldies thema op de planken in zijn Nederlandse Paul Anka Show. Een ander spectaculair thema is de Wonderful World Show, waar zang en dans uit diverse continenten elkaar vinden. Deze shows werden nog niet zo lang geleden aangevuld met een tribute aan Elvis Presley, de Superstar of Las Vegas Nights. De aankomst van The King Of Rock & Roll in zijn grote Cadillac is alleen al de moeite van het bekijken waard.

Omdat niet elk partycentrum een groot podium kan neerzetten zijn er zaal-acts bedacht die voor elke denkbare lokatie geschikt zijn. De mooiste elementen uit de grote shows zijn in omvang aangepast en zo kunt u toch een  spetterende feestavond beleven op uw party-locatie. Wilt u een compacte en vrolijke party dan kunt u vast en zeker met onze Two To Celebrate Party van een mooi feest gaan genieten.

Kent u ze nog? De romantische songs van Paul Anka of de prachtige nummers van Tom Jones. Zij verkochten samen met icoon en wereldster Elvis Presley miljoenen platen over de hele wereld. Ook in Nederland waren zangers als Andre Hazes en Peter Koelewijn geliefd bij een groot publiek. Echte Hits van Hollandse Bodem! Kees Versluys heeft ook eigen repertoire van zijn CD’s Personality en Endeavour. Veel van deze nummers hebben op de nationale hitlijsten een hoge notering behaald.

Tribute aan Elvis Presley

Superstars of Las Vegas Nights

The Superstars of Rock & Roll

KEES VERSLUIJS BOEKEN KLIK HIER!!