MARCO KRAATS

Biography

Marco Kraats BiografieMarco Kraats is een jonge frisse feestzanger die al 8 jaar door het land reist om overal een feestje te bouwen!
Zo stond Marco al op Dutch Valley, de Sneekweek, Nijmeegse Vierdaagse en Go Après Ski en zingt hij ook al jaren in de bekende Après Skihut in Rotterdam, Costa Eindhoven en Time Out Gemert.
Met 10 singles is hij ook geen onbekende meer in de kroegen en staan zijn liedjes in menig muziekcomputer en op veel bekende verzamel cd’s.

Marco is in 2014 én 2015 door collega’s en publiek uitgeroepen tot beste opkomende feestartiest van Nederland heeft hiervoor 2 Party Awards gekregen!

Onlangs is Marco een samenwerkingen aangegaan met DJ Maurice die mede verantwoordelijk is voor het succes van bijvoorbeeld Snollebollekes.

Marco’s single, een feestversie van Claudia de Breij en Jeroen van de Boom’s hit ‘Mag ik dan bij jou’ , bleek nu een schot in de roos en is meer dan 250.000 x bekeken op Youtube.
Zijn bewerking van de Gangnam Style (Bami Pangang Style) is zelfs al een half miljoen keer bekeken!
In 2016 zijn maar liefst 6 singles van Marco uitgekomen zoals: Radler is geen alcohol, Klap in je handen enRuitewisser”.

Een optreden van Marco Kraats betekent een goed half uur één grote feestlawine op iedere lokatie
Vanaf het moment dat hij het podium bestormt, zullen de grootste feesthits van dit moment maar ook zijn eigen leukste liedjes de revue passeren.
Dit natuurlijk met de nodige confetti, vlaggetjes, LED sticks en Give-Aways die Marco bij ieder optreden GRATIS weggeeft!

 

Marco Kraats boeken? Klik hier!

Gage: €495,- ex btw en eventuele Buma.
Inclusief monitorset.