Laat ons uw presentatie tot een succes maken!!

U kent het wel, alles tot in de puntjes geregeld voor uw presentatie, maar niet aan het geluid en beeld gedacht? Dit is een veel voorkomend probleem, die bij ons bekend is. Het kan niet de bedoeling zijn dat er weken of maanden voorbereidingen zijn geweest en de presentatie niet (goed) hoorbaar of te zien is.

Laat ons uw wensen weten en wij geven u een vrijblijvend advies en offerte. Heeft u meerdere opdrachten dan kunnen we een korting geven, zodat de prijs nog voordeliger uitpakt voor u.

 

 

Presentatie Krabbe zoekt Picasso

Presentatie “Krabbe zoekt Picasso” in het Picasso Museum te Scheveningen.

Persbijeenkomst Wie is de mol

Pers presentatie van Wie is de Mol?!.

Persbijeenkomst junior Songfestival

Pers presentatie Junior Songfestival 2015.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 BOARDROOM INSTALLATIE


Pr Sound Productions 
is installateur van Bosch discussiesystemen, Bosch is toonaangevend op het gebied van elektronische vergadersystemen voor bedrijven en overheid. De Bosch vergadersystemen zijn volledig digitaal en zijn onder andere geschikt voor meertalig vergaderen, digitaal stemmen, aanwezigheidsregistratie en intergratie met video systemen voor de presentatie van eventuele stemrondes en/of aanwezigheid van deelnemers, daarnaast is het mogelijk dat sprekers zichtbaar kunnen worden gemaakt op videoschermen. Als installateur dragen wij zorg voor de totale installatie met eventueel ook een ringleiding systeem voor slechthorenden ( deze laten wij na installatie desgewenst keuren door een daarvoor bevoegd bedrijf).

Bosch vergadersystemen zijn geheel digitaal en daardoor ongevoelig voor storingen van in de buurt aanwezige GSM telefoons. Tevens zijn deze systemen geschikt voor het aansturen van een webcast inclusief bewegende beelden en namen van de deelnemers.

Foto: Raadsvergadering Stichtse Vecht.

Raadsvergadering raadsvergadering 2 Raadsvergadering 1